0-24  ›  +36 30 929 7006

ELZETT

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

„Jók a záraink, jók az áraink! – győződjék meg róla!”

gyors munka ajtónyitás zárcsere zárjavítás zárszerelés
Igyekszünk nyereségesen dolgozni. Mégis, az „ár-minőség arányt” figyelembe véve: olcsóbbak vagyunk, mint a budapesti szolgáltatók színe-java. Ennek egyik oka cégünk szakmai felkészültsége, másik oka, hogy cégen belül végezzük el a munkát és nem adjuk tovább jutalékért cserébe, mint azt a legtöbb, önállónak tűnő budapesti cég csinálja.
 
Kis családi vállalkozásunk előnye, hogy csapatban dolgozunk. Megvan minden speciális szakterülethez a munkatársunk. Irodai, műhely, és bolti-kulcsmásoló háttérrel is rendelkezünk, ahol személyesen is állunk rendelkezésükre. Ennek köszönhetően komplex - egyúttal megbízható és kiszámítható szolgáltatást tudunk nyújtani.

Komoly referenciának tekinthető, hogy mi állunk zárrendszer telepítői szinten az Elzett, az Assa Abloy, esetenként az Abus mögött. Büszkék vagyunk rá, hogy mára minden héten szükség van a szakértelmünkre valamelyik állami intézményben. Sokat számít, hogy több ezer tűzgátló ajtó rendszeres karbantartásával is minket bíznak meg számos lakóparkban.

 

Ugyanakkor a legfontosabb refereniánk a magánszektorból érkezik, hiszen 1991 óta százezres nagyságrendű lakossági munkára építkezvén értük el a jelenlegi szakmai szintünket.

Emiatt kellő alázattal igyekszünk elvállalni a legkisebb munkákat is, amelyeket ezúton is hálásan köszönünk lakossági megrendelőinknek!

Kiszállási díj:

Lakossági szolgáltatásaink esetén, Budapesten és vonzáskörzetében, a munkadíjon felül, külön kiszállási díjat nem kérünk! Azt csak abban az esetben kérjük el, ha a munkavégzésre - önhibánkon kívül - nem kerülhet sor.

 

 

Munkadíj árak:

Sokféle tevékenység tartozik a nyílászárókkal kapcsolatos munkához, de a legtöbb feladat munkadíja 15.800-25.800.- között változik.
 
Áraink számlás bruttó összegek, és tartalmazzák a budapesti kiszállási költségeinket is.
 
 
Amennyiben megírja nekünk e-mailen (fényképeket is mellékelve), hogy mi lenne a konkrét feladat, akkor jó eséllyel pontos ajánlattal szolgálhatunk Önnek. Ez azért is előnyös, mert így nemcsak a munkadíjat, hanem a várható anyagköltséget is előre tudják tervezni.
 
Amennyiben SOS a munka, úgy kérem, hívjon, és reméljük tudunk azonnal segíteni!
 
 
A piacon előforduló zárak java a szervizautóinkban azonnal rendelkezésre áll, így a zárcserét jó eséllyel egy kiszállással el tudjuk végezni. Amennyiben nincs megfelelő zár a munkatársainknál, úgy nagy eséllyel a boltunk tartja, így szinte azonnal meglesz az a zár, amire szükség van. Persze vannak olyan termékek, amelyek beszerzése időigényes, de ez ritkán fordul elő.
 
​Zárszerviz Segélyszolgálatként is működünk, tehát a sürgős feladatok ellátása miatt 0-24 ügyeletet tartunk fenn. Amennyiben SOS ajtónyitásra lenne szüksége késő este, úgy kapacitásunk függvényében számíthat ránk.
 
Hétvégén is dolgozunk, így ha a normál munkaidőben nem tudja megoldani, hogy fogadjon bennünket, vagy ha sürgősen zárcserére, zárnyitásra van szüksége, hívjon!
 
A soron kívüli munkák szervezése összetett feladat, hiszen meg kell oldani egyszerre több ügyfél sürgős záras igényeit is. Erre jó a csapat...többen vagyunk, így egyszerre több helyen is tudunk dolgozni. Persze a mi kapacitásunk is véges, de ezen munkáknál igyekszünk igazodni az Ügyfél elvárásaihoz, hogy lehetőleg ne kelljen két órán át várni a szerelőt a hidegben, ha valaki kizárta magát...

 

Vannak kevésbé záras-, mindinkább nyílászáró-szervizes kategóriába eső munkák. Ilyen munkákra jellemzően külön specializáljuk munkatársainkat (épületasztalos-ablakos szaktudás, tűzgátló nyílászárókkal kapcsolatos szaktudás és jogosítvány, lakatos-hegesztő szaktudás és szerszámozottság, biztonsági trezorajtók műszaki nyitására alkalmas szaktudás...).

 

 

Megkülönböztetünk úgynevezett projektmunkákat, amelyek árazását nem lehetséges helyszíni felmérés nélkül megfelelően elvégezni. A projektmunkákat tehát felmérés alapján egyedileg árazzuk.
Ilyen munkák jellemzően: zárrendszer telepítés, tűzgátló ajtó karbantartás, nyílászáró karbantartás (ajtók és ablakok), pánikzár telepítés...

 

 

Anyagköltség:

A munkadíj mellett esetleges anyagköltséggel szükséges kalkulálni. Annak érdekében, hogy a legolcsóbban tudjuk elvégezni a zárszerelést és ne kelljen két alkalommal kiszállnunk egy helyszínre, komoly zárkészlettel rendelkező szervizautóval közlekedünk. Ha a sürgős feladat nem csak egy ajtónyitás, hanem egy azonnali zárcsere is, általában akkor is, egy lépésben el tudjuk végezni a feladatot.

 

A szervizautók fel vannak szerelve azokkal az egyszerű és biztonsági zárakkal is, amelyek a budapesti piacon legtöbbször előfordulnak. A legtöbb esetben 0-24/azonnal tudunk egy többpontos kilincsemelős zárat is cserélni, amelyek rendszeresen tönkre mennek a műanyag ajtóban. Zárbetétekből is többféle márkát tartunk készleten (Abus, Mottura, Mul-T-Lock...), annak érdekében, hogy mind a szerényebb tudású ajtókba, mind a komoly biztonsági ajtókba tudjunk megfelelő biztonsági zárbetétet szerelni. Fogaskerekes zárbetéteket, ill. komplett méretválasztékot is tartunk a szervizautókban, így csak a legritkább esetben fordulhat elő, hogy nincs nálunk olyan zár, amire szükség van.

 

 

 

 • A mechanikus biztonságtechnikai szakmának vannak általános és speciális feladatai. A felkészültségünk több szakmából merít. Az általános zárszervizes feladatok java kisebb zárjavítás, zárcsere és ajtónyitás, de szakosodást igénylő feladatok megoldására is szükség van, amelyeknek az árszabása egyedileg történik

 

 • Speciális feladatok elsősorban a nyílászárók szerkezetének javítását, és/vagy speciális szerelvények cseréjét érintik, pl:

 

 1. - eldeformálódott a vaskapu
 2. - elvetemedett a fa bejárati ajtó
 3. - leszakadt az alumínium üveges bejárati portál
 4. - tönkrement a hidraulikus ajtócsukó
 5. - leszakadt a tűzgátló ajtó
 6. - nincs pánikzár a menekülési útvonalon
 7. - tönkrement a síkmágnes a kapun
 8. - elfojt az olaj a padlócsukóból...

 

Szakosodást igényelnek pl. az alábbi tevékenységek:

 

 1. - épületasztalos szerkezetek javításai
 2. - alumínium nyílászárók javítása
 3. - épület- és szerkezetlakatos feladatok
 4. - nyílászáró beépítés
 5. - tűzvédelmi kivitelezés és karbantartási munkák...

 

A speciális feladatok árképzése érthető okokból más, mint a zárszerelésé. Ezeket a munkákat általában külön felmérés alapján árazzuk. Amennyiben van rá lehetőség, igyekszünk tájékoztatni már telefonon, vagy e-mailben ügyfelünket a várható költségekről.

 

Megrendelőinket külön kérjük, hogy ha bármi zárszervizes feladat van a háznál, akkor azt említse munkatársunknak, mert mindkét félnek érdeke, hogy egy kalap alatt el tudjunk végezni minden zárszerelést a lakásban, vagy a házban. Persze igyekszik a zárszerelő munkatársunk is felhívni a figyelmet az ajtó, ill. a zárak esetleges kijavítandó hibáira, a várható meghibásodásokra...

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Az alábbi termékkategóriákat forgalmazzuk, melyeknek egy része a szervizautóból, egy másik része boltunkból elérhető:

 • zárbetét (Mottura, Mul-T-Lock, Abus, Tesa, Fab, Titan, Gege...)
 • bevéső- és portálzár (Elzett, Bks, Qreenteq, Kfv, Sib, Anbo...)
 • pánikzár (Tesa, Dorma, Geze, Assa Abloy, Cisa, Bks...)
 • hevederzár (Biztibuk és Mottura)
 • többpontos zár műanyag ajtóba és faajtóba, kilincsemelős és kulcsműködtetésű kivitelben (Gu, Maco, Roto, Fuhr, Kfv, Iseo, Elzett; Vorne helyett másikat ajánlunk...)
 • többpontos tollas kulcsos trezorzár biztonsági ajtóba, széfbe (Mottura, Cisa, Cerutti, Cr (Mod dep), T-Cambio, Iseo, Viro, Sab,  Securemme, Secu, Dierre, Atra, Mauer, Cawi...)
 • törésvédő pajzsok, zárcímek és kilincsgarnitúrák (Hoppe, Maestro, Elga, Abus...)
 • tűzgátló ajtó alkatrészek (Ninz, Domoferm, Novoferm, Dierre, Somati, Dunamenti...)
 • elektromos és elektronikus zárak (Abus, Assa Abloy, Bks, Dom, Mul-T-Lock, Burg Wachter, Tesa, Yli, Openers & Closers...)
 • "kukucskák" és kamerás optikai kitekintők
 • postaládák (Silmec...)
 • zsanérok, pántok, egyéb kulcs, zár, ajtó, ablak kiegészítők
A Letis munkatársai, a zárszerviz és az ajtónyitás szakértői! Tájékozódjon zárcsere és egyéb szolgáltatásainkról!